Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Γρήγορη ευρυζωνική σύνδεση 2011

         Με την ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας των δικτύων και η αύξηση της ζήτησης των χρηστών του εύρους ζώνης του δικτύου, οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύων που αντιμετωπίζει την αύξηση του χρόνου η κατάσταση του δικτύου με το χρόνο. Να παρέχει περισσότερες και υψηλής ταχύτητας εύρος ζώνης του δικτύου, η τρέχουσα τεχνολογία βελτιώνεται συνεχώς ή αναβαθμισμένων ή νέες τεχνολογίες φαίνεται να παρέχουν καλύτερη εξυπηρέτηση.
Το ποσοστό των μοιράζονται online χρήστες του βίντεο έγινε όλο και περισσότερο μεγαλύτερες, μπορούμε να δούμε τις απαιτήσεις του χρήστη του εύρους ζώνης είναι όλο και περισσότερο υψηλότερα, χειριστής να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις εκτός από την αύξηση της χώρο για να διαφυλαχθεί η υπάρχουσα υπηρεσία, τις ακόλουθες τέσσερις τεχνική δικτύου εμφανίζεται , επίσης, ας 2011 αποκτά ιδιαίτερη σημασία.
10GPON ποιότητα κατασκευής φθηνό bandwidth
        Για να διατηρηθεί η διαδικασία ανάπτυξης της ενημέρωσης και του ρυθμού των εφαρμογών δικτύου, το συνολικό εύρος ζώνης του δικτύου αυξήθηκαν από την ταχεία διπλασιαζόταν κάθε έξι μήνες, PON τεχνολογίας (Passive Optical Network), το οποίο οδηγείται από αυτήν την γρήγορη ταχύτητα είναι η απάντηση σε αυτή την τάση σταδιακά προς μια αγορά υψηλής ποιότητας ευρυζωνικές χαμηλού κόστους τεχνολογία πρόσβασης.
        Από τη σημερινή κατάσταση, τώρα η περιοχή στην καλύτερη κατάσταση έχει σύστημα δικτύου με ένα μέσο ρυθμό της συνολικής κατεβάσετε σε περίπου 2,5 Gbps ή έτσι, ενώ το 10GPON μπορεί να φανεί από το όνομα έχει 4 φορές την ικανότητα του σημερινού λήψης δίκτυο διαβίβασης εύρος ζώνης ικανότητας. Η αύξηση της παραγωγικής ικανότητας εύρος ζώνης για να είναι σε θέση να χειριστεί περισσότερη ζήτηση των χρηστών για εύρος ζώνης προκειμένου να υπάρξει καλύτερη εξυπηρέτηση, την αντιμετώπιση της ραγδαίας αύξησης του χρήστη.
         Για όλο τον κόσμο το σημείο ανάπτυξης της τεχνολογίας της ενόψει της 10GPON, σύμφωνα με την Huawei έχουν αποκαλυφθεί, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας κινητά, Unicom Κίνα, η Verizon, France Telecom, ΤΗΝ TELECOM ITALIA, η Telefonica και η Portugal Telecom έχει κάνει στον τομέα ελέγχου των πόρων σε αυτή την τεχνολογία.
          Η πρώτη εμπορική υπηρεσία με βάση την 10G τεχνολογία GPON θα έχουν επίσης την Alcatel-Lucent και θα ξεκινήσει στο δεύτερο μισό του 2011.
Σχετικές καυτά σημεία:
4G πρότυπο, ποια είναι η επόμενης γενιάς ασύρματο δίκτυο;
VDSL2 αποκάλυψε - η γιορτή των σταθερών ευρυζωνικών
          Ακόμα στην τεχνολογία DSL για την ηγετική θέση της σημερινής οικογένειας σταθερές ευρυζωνικές συνδέσεις κόσμο, να εξασφαλίσουν οι επιχειρηματίες μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν χαλκό δίκτυό τους σύρμα, δίκτυο εργοστάσιο εξοπλισμού αυξήθηκαν όλα τα νέα VDSL2 τεχνολογίας για να εγγυηθεί τη βελτίωση ταχύτητα λήψης της.
          Για να βελτιωθεί η ταχύτητα του DSL, οι πάροχοι χρησιμοποιούν πιο ανώτερη τεχνολογία για τον σκοπό αυτό. Ένας τρόπος είναι να στείλει το ίδιο διάστημα κατά περισσότερο από ένα χάλκινο σύρμα, παραδοσιακή DSL μόνο που αντιστοιχεί σε ένα ζεύγος χάλκινων, άλλη τεχνική είναι VDSL2, μέσω της δημιουργίας μιας εικονικής ζευγάρι για τη μετάδοση δεδομένων, την παράδοση αποτέλεσμα η ταχύτητα είναι περισσότερο από δύο φυσική σύνδεση.
          Ωστόσο, η τεχνολογία αυτή επίσης θα προκαλέσει παρεμβολές, θόρυβο κανάλι θα μειώσει την ποιότητα του σήματος και μείωση της ικανότητας του εύρους ζώνης. Τρέχουσα πωλητές ερευνούν και να χρησιμοποιούν τη νέα τεχνολογία μείωσης θορύβου, η αρχή λειτουργίας είναι παρόμοια με τα ακουστικά μείωσης θορύβου,, μέσα από την ανάλυση του θορύβου σε χάλκινο καλώδιο, και στη συνέχεια να δημιουργήσουμε ένα νέο πρότυπο που πρέπει να ακυρωθεί.
          Το VDSL2 πρότυπο επιτρέπει στις επιχειρήσεις ανεβάζουν και να κατεβάζουν ταχύτητα επιτόκιο μπορεί να φτάσει 100Mbps, είναι δέκα φορές από τις τρέχουσες υπηρεσίες ADSL. Με μια τέτοια υψηλή ταχύτητα, το νέο πρότυπο VDSL2 προσφέρει η λεγόμενη ίνα να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους (fiber-επέκταση)".
          Επιπλέον, το πιο σημαντικό σημείο είναι διαφορετική από την προηγούμενη VDSL, η ITU (Διεθνής Ένωση Τηλεπικοινωνιών) VDSL2 + έχει αναπτύξει πρότυπα διαλειτουργικότητας, έτσι ώστε VDSL2 + μπορούν να επιτύχουν τη συμβατότητα των διαφόρων κατασκευαστών, διαφορετικών κατασκευαστών και επιτρέπει στους χρήστες να αυξήσουν την προμήθεια εξοπλισμού κανάλια και αποτελεσματική μείωση του κόστους λειτουργίας των αερομεταφορέων, όπως VDSL2 + παρέχει τις προϋποθέσεις για μεγάλης κλίμακας εμπορευματοποίησης.
        Αναμενόμενη με βάση την πρώτη εμπορική υπηρεσία VDSL2 κόσμο της τεχνολογίας θα ξεκινήσει το 2011, και καθώς η τεχνολογία 10GPON, VDSL2 τεχνολογία τοποθετείται ως προς backhaul.

       Η εμφάνιση της LTE σημαντικές προκειμένου να ενισχυθεί και να βελτιωθεί αέρα αποκτήσουν πρόσβαση στην τεχνολογία των τεχνολογίες 3G, το εύρος ζώνης των 20 MHz του ραδιοφάσματος για την υποστήριξη έως και 100Mbit / s και 50Mbit / s downlink και uplink του ποσοστού μετάδοσης, αυτό διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προώθηση της κλιμάκωσης των ασύρματων τεχνολογίες.
      Αν και το LTE ανάπτυξης δεν θα ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες Verizon, το καθεστώς έχει ολοκληρωθεί πλήρως LTE ανάπτυξη μέχρι το 2013, η Σουηδία η Telenor εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι θα ήταν το 2013 πλήρη αναβάθμιση του δικτύου της.

Τεχνολογίας LTE μπορεί να οφείλεται για την απόκτηση των πλέον θιγομένων στόχος το 2010, αλλά πραγματικά μια συγκομιδή του 2010 πρέπει να είναι το HSPA + (High Speed Downlink Packet Access), το δίκτυο αναβάθμιση σε HSPA + είναι μία από τις σημαντικότερες τάσεις του τρέχοντος έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου